Čas procházek a her ve vysoké trávě se blíží a s ním i nepříjemný problém s klíšťaty. Živí se sáním krve našich mazlíčků, ptáků, plazů a dalších savců. Bohužel jde o přenašeče nebezpečných onemocnění jako je lymská borelióza a klíšťová encefalitida, před kterými musíme naše čtyřnohé přátele účinně chránit.

Ochraňte Vašeho psího kamaráda před dotěrným hmyzem po celou sezónu

Účinná antiparazitika jsou nedílnou součástí výbavy Vaší domácnosti, potažmo péče o Vašeho psa. Velmi dobře ochrání před nezvanými hosty jako jsou klíšťata, blechy, komáři, všenky a další dotěrný hmyz. Široký výběr přípravků Vám usnadní sezónu a vy si snadno vyberete ten, který je pro Vašeho psa nejpřijatelnější například podle způsobu aplikace.

*Obojkyjedna z nejoblíbenějších variant ochrany před klíšťaty.

*Spot onúčinné pipety proti napadení blechami, nebo klíšťaty. Aplikuje se přímo na kůži zvířete, odpuzuje dotěrný hmyz až několik týdnů.

*Šampon – pokud je Váš pes milovník koupání, máte vyhráno. Snadno ošetříme jeho kůži a srst antiparazitním šamponem. Chrání před napadením hmyzem, zároveň vyživíte srst i pokožku.

*Spreje – rychlá pomoc vždy po ruce. Ochrana před parazity ve formě spreje je snadná a účinná.

PROFIZOO tip: Vysoce účinný netoxický obojek FORESTO je vhodný pro kočky i psy. Poskytuje dlouhodobou ochranu před zablešením. Působí jak preventivně, tak zároveň hubí i vývojová stádia blech. Účinek obojku nastupuje ihned po nasazení. Je voděodolný, účinek se postupem času nesnižuje a je plně funkční až 8 měsíců. Dokonale odpuzuje a hubí blechy, všenky a klíšťata. Výhodně zakoupíte u nás v e – shopu.

Stopka pro parazity. Péče nejen o kočky tulačky

Ani naše kočičí mazlíčky nesmíme ošidit o nutnou péči a preventivně ošetřit před klíšťaty a dalším dotěrným hmyzem. Pokud jde o venkovní kočky, rády prozkoumávají každý kout, vysokou trávu, proběhnou se v parku, v lese, a tak jsou náchylné k napadení různými parazity ve vysoké míře. I kočky, které bydlí s námi v interiéru můžeme ochránit před hmyzem. Některé prostředky ochrání před létajícím hmyzem jako jsou komáři.

Kočičky bývají trochu svéhlavé a nenechají se nutit do věcí, které jim nejsou příjemné, i když je to v rámci jejich zdraví. Mějte s nimi trpělivost.

*Ne všechny kočky snesou na krku antiparazitní obojek. V tom případě sáhněte po účinném prostředku ve formě pipety. Aplikace je jednoduchá, nezabere příliš času. Poskytuje ochranu před vnějšími parazity po dobu několika týdnů.

*Další volbou je rychle aplikovatelný prostředek ve formě spreje. Dle přípravku je účinnost ochrany několik dnů až týdnů.

*Kočka, která se ráda koupe? Jsou to spíše výjimky, ale o to víc si teplou koupel užívají. Jedinečná možnost pro použití antiparazitního šamponu. Vyživíte tak nejen její pokožku a srst.

Nechte Vaše mazlíčky do sytosti si užít pobyt venku bez obav z nepříjemných následků.