Nabízíme malého průvodce světem krmiv pro Vašeho chlupáče, aby se mu dostávalo jen té nejlepší péče dle momentální aktivity, stáří, zdravotního stavu a dalších preferencí. Každý pes si zaslouží chutné krmivo plné vitamínů, vlákniny, minerálních látek, kvalitních bílkovin a dalších nezbytných živin pro aktivní život. Dýchá Vám na záda spanilá doga, pobíhá Vám po bytě buldok, kokršpaněl, nebo Vaše oblíbené křeslo zabírá snad čivava?

Pro všechny psy máme atraktivní řešení z vybraných surovin prvotřídní kvality. Chuťové pohárky Vašeho mazlíka se roztančí blahem. Zároveň mu vynikajícím krmivem dodáte tolik požadované cenné látky pro vitální a spokojený život psa. Zakládáte si na BIO kvalitě, řešíte problém s citlivým trávením Vašeho psa, rekonvalescenci, nadváhu, intoleranci na obiloviny, nebo snad onemocnění vylučovacího systému? Podívejte se s námi na širokou nabídku kvalitních granulí Bosh, které díky jedinečnému složení nejen chutnají, ale i napomáhají udržet optimální zdravotní stav.

BIO kvalita

Přejete svému psovi jen to nejlepší s ohledem na pevné zdraví, vitalitu a energii? Směle doporučujeme vynikající řadu kompletního krmiva Bosch BIO. Krmivo neobsahuje geneticky upravené rostliny. Poskytuje Vašemu psovi důležité složky pro vitální život. Maso z vybraných regionálních chovů v BIO kvalitě je vysoce výživné a čerstvé.

Bosch Soft

Velice oblíbená a chutná řada Bosch Soft se šťavnatými granulemi. Měkké kousky obsahují vyšší vlhkost, proto jsou mimořádně oblíbené. Vyvážené kompletní krmivo s obsahem kvalitní bílkoviny. Jedinečná chuť, atraktivní vůně, podpora střevní mikroflóry a dodání energie v každé porci. Vhodné nejen pro psí gurmány, ale i při zdravotních potížích s chrupem.

Bosch Premium

Prémiové kompletní krmivo pro psy různého věku, aktivity, nebo plemene. Pro každého psa máme ideální řešení dle jeho aktuálních potřeb. Pečlivě vybrané suroviny jsou zárukou vysoké kvality krmiva i jeho chutnosti. Optimální složení poskytuje Vašemu psovi nutriční výživu dle požadovaných preferencí. Výživa kostí, kloubů, srsti, ale i harmonické trávení a dostatek energie pro Vašeho psa. To jsou benefity, které získá chutným krmivem s jedinečným složením z kvalitních surovin.

Bosch Oven Baked

Ani alergie a potravinová intolerance na obiloviny nemusí být pro Vašeho psa překážkou. Zkuste kompletní suché křupavé krmivo bez obilovin s velkou dávkou živočišné bílkoviny a super potravin, jako je například petržel, libeček, červená řepa, nebo anýz. Pečlivě vybrané složky mají příznivý vliv na harmonické trávení a zažívání, komplex živin posiluje imunitní systém a v neposlední řadě dodává potřebnou energii v chutné formě.

Je Váš psí kamarád milovník rybího masa, zvěřiny, hovězího? Je zavalitý, tenký, pohodlný, anebo snad milovník nekonečné fyzické aktivity? Pro každého z nich si u nás vyberete to pravé kvalitní krmivo s příznivým účinkem na vitalitu, radost ze života i nutriční potřeby.