Soužití s kočičím parťákem je navýsost jedinečný zážitek. Přátelství, nezaměnitelné kočičí předení a mazlení se bezesporu ničemu nevyrovná. Aby byla Vaše domácnost zároveň hygienicky čistá a bezpečná zaměřte se na správný výběr podestýlky pro Vaši kočku.

Cenově dostupná přírodní podestýlka

Jedna z nejoblíbenějších podestýlek je bentonit. Přírodní stelivo ohleduplné k životnímu prostředí vytváří kočce díky své struktuře přirozené prostředí. Dá se snadno kompostovat, je finančně dostupné a kočky si na něj snadno zvykají. Vyrábí se z jílovitých materiálů, má podobu kamínků různé hrubosti. Bentonit výborně pohlcuje pachy a tekutiny, vytváří hrudky, které lze snadno z kočičího záchodku odstranit. Podestýlka je vysoce antibakteriální a vhodná i pro citlivé tlapky Vaší kočky.

*Přírodní stelivo s různou hrubostí kamínků,

*finančně dostupné,

*vysoká absorpce pachů a vlhkosti,

*vytváří hrudky, které lze snadno odstranit,

*poskytuje přirozené prostředí pro Vaši kočku,

*hygienicky nezávadné.

Oblíbený silikagel pro každou domácnost

Moderní verze bentonitu a oblíbená podestýlka je právě silikagel. Jedinečná technologie silikátového steliva spočívá ve vysoké absorpci vlhkosti a pachu. Účinně zabraňuje šíření nežádoucích bakterií. Nehrudkující průsvitné krystalky do sebe vážou rychle vlhkost, zápach i bakterie. Stelivo se nelepí kočkám na tlapky, ani nepráší. Můžete vybírat z variant s jemnou parfemací, která zajistí svěží a hygienicky čistý domov.

*Vysoká absorpce pachu i vlhkosti,

*brání rozvoji nechtěných bakterií,

*nehrudkující průsvitné krystalky,

*šetrné k životnímu prostření,

*varianty s parfemací pro svěžest kočičí toalety.

Ekologické pelety z papíru, dřeva, nebo kukuřice

Pro Vaši kočku můžete pořídit i ryze přírodní podestýlku ze dřeva, nebo kukuřice. Další variantou je například podestýlka z papíru. Ideální forma recyklace. Peletky z přírodních materiálů mají nízkou hmotnost, nepráší, a jsou především šetrné k přírodě. Další předností steliva je i dlouhá životnost. Kukuřičné a dřevěné pelety zároveň poskytnou Vašemu domovu příjemnou přírodní vůni.

*Přírodní podestýlka,

*příjemná přirozená vůně a dlouhá životnost,

*absorpce pachu i vlhkosti,

*nízká hmotnost steliva,

*antibakteriální vlastnosti,

*bez chemických přísad,

*použité stelivo lze snadno kompostovat.

Dopřejte své kočce dostatečně velkou toaletu a umístěte ji na klidné místo. Na dno toalety vsypte větší množství steliva. Podestýlku pravidelně doplňujte. Toaletu udržujte v čistotě, Vaše domácnost tak bude svěží a bez nebezpečných bakterií.