Na hry a zábavu je vhodná doba kdykoliv, a to i za nepříznivého počasí. Vyberte Vašemu psovi ideální hračky pro každou příležitost, na doma i na ven a zabavte se společně. Posílíte tak nejen společné pouto, ale především dobrou fyzickou i psychickou kondici Vašeho kamaráda. Aktivní život plný zábavy, her a radosti je zárukou skvělé nálady a dobrého vlivu na zdravotní stav.

 

Nechte Vašeho aktivního parťáka vydovádět se do sytosti

Jestliže máte doma nadmíru aktivního psa, zabavte ho například přetahovacími hračkami. Věřte, že jsou ideální volbou na vybití nastřádané energie, která chce za každou cenu „ven“. Výborně se přitom zabaví, zapojí svaly nejen těla, ale především čelistí. Navíc podpoří dentální hygienu. Stiskem, kousáním a přetahováním lanových hraček si skvělou formou čistí zuby od plaku a posiluje dásně.

Podporujte rozvíjení smyslů i přirozeného instinktu

Interaktivní hračky přirozeně posílí instinkty a smysly Vašeho psa. Zaručeně bude bádat nad záhadami hlavolamů, dokud jim nepřijde na „kloub“. O to větší radost bude mít, pokud se za vyřešením hádanky skrývá odměna v podobě výtečného pamlsku. Věřte, že tato motivace Vašeho psího kamaráda nikdy neomrzí.

Dejte přítrž stresu a špatné náladě

Dlouhý den strávený doma bez jakékoliv aktivity má neblahý vliv jak pro lidi, tak i pro zvířata. Dejte vale lenosti a špatné náladě. Z chmurných myšlenek Vašeho psa rychle vyvede pískací hračka, zábavný plyšák na hraní, nebo dentální hračka na kousání. Vyberte mu gumové, jutové, dřevěné, nebo látkové hračky. Určitě ho nadchnou i hračky vydávající nějaký zvuk, uvidíte, že ji nenechá jen tak v klidu. Bude ji stále pokoušet a čekat na další reakci.

Létající talíře nemusí být zrovna nadpozemské

Co může být zábavnějšího na venkovních aktivitách než házet psovi aport, pro který se s nepřekonatelnou radostí vrhne kamkoliv. Létající talíř známý také jako frisbee může mít mnoho podob. Jedno mají ale společné – je to úžasný zdroj zábavy.

*Gumové frisbee – měkký plast, nebo guma je jedním z nejoblíbenějších typů létajícího talíře. Je měkký, lehký a plní i funkci dentální hračky.

*Frisbee z neoprenu, nebo pěny – velmi lehká varianta vhodná například pro malá plemena.

*Blikající, nebo svítící frisbee – ideální volba na večerní hry, nebo při snížené viditelnosti za špatného počasí.

Dalším parametrem pro výběr frisbee může být barevné provedení, váha, rozměry, struktura, nebo design.

Nakupte u nás osvědčené hračky, které přináší dobrou náladu a svěží mysl. Vyberte Vašemu chlupáčovi frisbee, látkového, nebo plyšového mazlíka, vtipný hlavolam na pamlsky, nebo třeba pevné přetahovadlo. Při výběru hraček berte ohled na věk a velikost Vašeho psa. Přejeme Vám nekonečnou zábavu a radost ze společné hry.