Máte doma vysoce aktivního psa, neklidného, který chvíli neposedí, nebo naopak domácího pecivála, kterého do procházky musíte nutit? Ať už je to tak či onak z jakýchkoliv důvodů, je nutné dbát na pravidelný přísun kvalitních živin, podporující komfortní a veselý život Vašeho psa. Výjimkou nejsou preparáty pro podporu pohybového aparátu.

Funkční doplňky stravy

Vysoce kvalitní kloubní výživa je nezbytným prvkem pro zdravý vývoj a funkci pohybového aparátu. Dbejte na přísun živin nejen v období rekonvalescence, nebo potížích s pohybem. Komplex vitamínů a dalších látek podpoří imunitní systém, vyživí klouby a vazy a přispívá ke kvalitnímu prožití spokojeného života Vašeho psa. Dnes už máme na trhu nepřeberné množství preparátů, které můžete svému psovi podat. Jedná se většinou o chuťově atraktivní pamlsky, snacky, vitamínové pasty, sirupy a další formy, které psům náramně chutnají. Vždy záleží na psovi, který přípravek mu bude „vonět“ a zároveň i nevídaně chutnat, takže ani nemusí vědět, že se jedná o doplněk stravy.

Kdy podat kloubní výživu

S výživou pro klouby a vazy lze začít už u štěněte. Vždy je lepší podávat nutné živiny a vitamíny preventivně.

  • Již v útlém věku dbejte na zdravý vývoj a růst kostí, kloubů a vazů.
  • Kloubní preparát podporuje i růst lesklé zdravé srsti a vyživuje kůži.
  • Účinně předchází onemocnění kostí a dalších deformací.
  • Příznivý účinek i na růst zubů.
  • Výživu lze podávat v době rekonvalescence, po úrazech, nemocích a starším psům.
  • Při obezitě a nízké mobilitě.
  • Pro sportující a pracovní psy, nebo při další vysoké fyzické námaze.
  • Plná podpora celkové imunity.
  • Při aktivním způsobu života, nebo sportování.

Radost z pohybu bez bolesti

Věříme, že každý majitel chce svému psovi dopřát komfortní a veselý život plný zábavy. Zařaďte tedy do jídelníčku Vašeho psa kloubní výživu v jakékoliv formě. V krmných granulích se většinou nenachází dostatek látek pro posílení pohybového aparátu. Není tedy nic jednoduššího než zpestřit krmnou dávku o chutné doplňky, na které se bude pes těšit. Mohou chutnat po mase, sýru, nebo mít dokonce ovocnou příchuť. Výběr je již na Vás a chuťových preferencích psího kamaráda.

Vyberte pro Vašeho čtyřnohého miláčka:

Používejte v době tréninku, vysokého fyzického nasazení, sportujícím, nebo pracujícím psům. Zbavte psa ztuhlosti kloubů, svalů, chronických bolestí a navraťte mu jeho pohyblivost a radost z každého dalšího aktivního dne. Držte se správného dávkování s ohledem na konkrétní obtíže, nebo preventivní používání.