Dopřejte si zimní radovánky na horách ve společnosti Vašeho čtyřnohého přítele. Pokud dovolenou, nebo výlet do hor pečlivě naplánujete a vybavíte se potřebnými doplňky pro Vašeho kamaráda, užijete si spolu čas plný her a bezprostřední radosti.

Pohodlné cestování pro Vás i Vašeho parťáka

Při cestě uvítáte komfortní tašky nejen pro menší plemena psů. Jsou vyrobené z pevných i prodyšných materiálů a poskytnou dostatek místa pro odpočinek i bezpečný převoz Vašeho mazlíčka. Cestovní tašky jsou ideální volbou pro pejsky, kteří nejsou příliš aktivní, starší nebo imobilní. Vašeho kamaráda vezmete s sebou a zároveň si užijete delší túry bez ohledu na jeho fyzickou zdatnost.

Do závějí bez obav

Vybavte nejen sebe, ale i psího kamaráda vhodnými doplňky při celodenním pobytu ve sněhu a mrazivém počasí. Vhodnou volbou budou nepromokavé oblečky, které udrží psa v teple a suchu po celý den. Zabráníte tak jeho prochladnutí.

Na nepřízeň počasí (při snížené viditelnosti) vyzrajete pomocí bezpečnostních prvků. Váš pes bude stále viditelný pro Vás i jeho okolí. Reflexní a svítící obojky, oblečky s reflexními pásky, nebo další vychytávky. Procházka v chumelenici, nebo noční stezkou bude rázem zábava.

Psímu parťákovi můžete pořídit i parádní botičky, určené na ochranu tlapek před solí, nebo chladem.

Cestovní lékárnička po ruce

Nezbytnou součástí výbavy na Vaše expedice je i cestovní lékárnička na základní ošetření Vašeho psa. Hodit se bude hojivý balzám na tlapky, dezinfekce, obvaz, náplast, přípravky proti stresu. Pro případ nouze i léky při střevních a zažívacích potížích.

V neposlední řadě zařaďte do výčtu potřebných věcí na Váš výlet i nějaký ten pamlsek pro rychlé doplnění energie. Chutná svačinka přijde vhod nejen při horské túře.